Kako da izradim fotoknjigu sa puno fotografija?

1. Odaberite željenu fotoknjigu u galeriji foto proizvoda. Na primjer Fotoknjigu A4.  Fotoknjige

9a564536f466c98335d75dde86c1bf60.jpg      

2. Odaberite stil (temu) Vaše fotoknjige koji želite. Prelistajte ponuđene stilove, te kliknite "ODABERI >" za nastavak. Sada se morate prijaviti kako bi izrađivali fotoknjigu sa svojim fotografijama. Ukoliko se još niste učlanili u iPoklone, kliknite ovdje "REGISTRACIJA" i upišite Vaše podatke.

     

3. Otvorit će se izrada fotoknjige. Ukoliko ste fotografije prije uploadali na iPoklone, možete ih odabrati i ubaciti na stranice fotoknjige, a ukoliko još niste, ovdje kliknite "UPLOAD" i odaberite fotografije sa vašeg računala ili tableta.

4. Na svaku stranicu fotoknjige, osim prve, možete staviti od jedne do više fotografija, prema želji. Broj fotografija na stranici mijenjate tako što odaberete predložak sa željenim brojem fotografija i dodjelite ga pojedinoj stranici. Ikonu predloška povučete i ispustite (drag & drop) na željenu stranicu.

     

Ako na primjer želite u knjigu smjestiti 750 fotografija, trebate odabrati predložak od 16 fotografija za 46 stranica, ili na primjer predložak od 11 fotografija i primjeniti ga na 68 stranica.

5. Fotoknjiga A4 kada je krenete izrađivati ima 30 stranica, pa Vi trebate dodati dodatne stranice kako bi mogli smjestiti veliki broj fotografija. Možete dodavati stranice do maksimalno 94.

Stranice dodajete klikom na tipku "+" u doljnjem desnom kutu ispod knjige.