O nama
O nama
55k+
zadovoljnih kupaca
127k+
narudžbi
970k+
izrađenih proizvoda
12M+
vaših fotografija
Naš tim

Od osnutka iPoklona 2009. godine do danas neumorno radimo kako bi našim korisnicima omogućili pretvaranje najdražih uspomena u kvalitetne fotoproizvode. Konstantno povećavamo paletu proizvoda koje nudimo, te nadograđujemo platforme za on-line kreiranje i naručivanje.


Danas, naš tim od 12 vrijednih ljudi posvećuje svoje vrijeme, znanje i iskustvo svakom od naših mnogobrojnih fotoproizvoda. Smatramo da upravo spoj mladosti i iskustva dovodi do dobitne kombinacije inovativnosti i konstantnosti kvalitete naših usluga i proizvoda.

Hrvatski proizvod

Znamo da su proizvodi s vašim fotografijama nešto najosobnije što možete naručiti, zato svakom pridajemo posebnu pažnju. iPokloni tim izrađuje sve fotoproizvode u Hrvatskoj od početka do kraja.


Za izradu kvalitetnih proizvoda bitni su vrhunski strojevi, ali i preciznost i predanost naših grafičkih stručnjaka.

Brinemo o kvaliteti

Kako bi izrada proizvoda bila brza i jednostavna i kako bi Vam pružili najbolje moguće iskustvo izrade fotoproizvoda stalno poboljšavamo našu web stranicu i našu mobilnu aplikaciju.


Iznimno nam je važna kvaliteta i želimo da vaši proizvodi izgledaju najbolje moguće. Zato sve fotografije prije tiska korigiramo profesionalnim softverom kako bi fotke bile jasne a boje žive.

Brzina je važna, ali važan je i okoliš

Trudimo se sve pakete poslati u manje od 5 dana tijekom cijele godine. Naš tim pažljivo pakira proizvode čim su izrađeni, kako se ne bi oštetili na putu do vas. Naši partneri u GLSu i BoxNowu pakete dostavljaju najčešće već sljedeći dan.


Uz to trudimo se i smanjiti naš utjecaj na okoliš korištenjem reciklirane ambalaže ili ambalaže koja se može reciklirati. Preko 100 tisuća paketa uspješno su stigli u ruke naših korisnika!

Kako izgledaju naši dani